Pimento

Imprimer Pimento de sterkste drank maar dan met 0% alcoholgehalte!

Deze unieke alcholvrije drank zorgt voor een echte smaakexplosie die niet te vergelijken is met andere dranken.
Pimento is een verfrissende, bruisende drank gemaakt met gember, tonic, chilipeper en natuurlijke ingrediënten. Het bevat weinig suiker, het is pittig en vol van smaak.
Pimento zorgt voor een enorme kick. Een echt pittig gemberbier aangevuld met natuurlijke ingrediënten zoals grapefruit, limoen, ginseng en oregano.

Flyer De eerste slok

Eerst de verrassing van gember, vol en fruitig. Dan de kick van de chilipeper, heet maar bijzonder. Een sidderende golf van smaak vloeit door uw lichaam.
De unieke smaak sensatie van Pimento vraagt om een tweede slok, een tweede explosie van smaak.
U bent verkocht en wilt geen andere frisdrank meer.
Drink het ijskoud puur of met ijs, en geniet langzaam. Gemixed in cocktails of mocktails, Pimento versterkt de smaak enorm.
Pimento is perfect voor iedereen die geen alcohol wil of mag drinken en iets anders zoekt dan reguliere frisdranken zonder natuurlijke smaak.

Pimento flesjes Ook voor de pittigste mix

De combinatie van gember en chilipeper is ook uiterst geschikt om te mixen met gin, rum, wodka, tequila of zelfs bier. In andere landen is deze drank dan ook al een grote hit.
Nog in het jaar van de introductie 2011, gooide Pimento hoge ogen bij de Beverage Innovation Awards in München. Een jaar later werd het drankje bekroond met een finaleplaats tijdens de Food Inovation Awards en won Pimento de gouden medaille tijdens de Great Taste Awards in Londen.