Sap Tap

SAPTAP

Heerlijke appelsappen in verschillende smaken!
Saptap, een 100% artisanaal product en 100% puur sap. Bekijk snel onze heerlijke Saptap appelsappen! We hebben verschillende smaken in ons assortiment.

tap_appel Saptap Troebel appelsap

Het is een box boordevol heerlijk natuurzuiver, troebel appelsap, en dus geen sap uit concentraat. Het wordt geperst uit appelen die geteeld zijn op de rijke zware Haspengouwse bodem en bevat geen additieven, kleurstoffen of toegevoegde suikers.

Voor één liter troebel appelsap wordt 1,8 kg appelen gebruikt.

Dankzij het unieke tapsysteem is het appelsap – open en koel bewaar – ten minste 60 dagen houdbaar

Appelkers Saptap Appel Kers

Ook dit is een box boordevol heerlijk natuurzuiver appel-kerssap. Het sap bevat geen additieven, kleurstoffen of toegevoegde suikers.

De Saptap komt in een handige milieuvriendelijke verpakking met weinig afval: een kartonnen doos, een vacuüm zak met 5 l sap met een handig kraantje.

Dankzij dit unieke tapsysteem is het appel-kerssap – open en koel bewaard – ten minste 60 dagen houdbaar.

Appelsinaas (2) Saptap Appel Sinaas

In deze mengeling wordt het pure, natuurzuivere appelsap van eigen bodem verenigd wordt met zongerijpte sinaasappelen van het zuiden.

Het toegevoegde sinaasappelsap is eveneens een vers puur sap en dus hier ook geen concentraat.

Een volledig nieuwe smaakbeleving dat voor de trouwe Saptap® drinker een nieuwe ontdekking betekent, maar ook de sinaasappelsap liefhebber gaat hiermee de uitdaging aan.

Extra

Wij kiezen voor een geïntegreerde milieuvriendelijke fruitteelt. Wij verzekeren u gezonde producten dankzij de strikte opvolging van steeds veeleisender wordende lastenboeken.
Alleen het beste fruit wordt geplukt!
Ons fruit wordt geplukt op het optimale pluktijdstip. Vóór het plukken wordt het getest op suikergehalte en hardheid. Als dat evenwicht perfect is, wordt het fruit geplukt.
Het hele productieproces verloopt in verschillende stappen.

  • De appelen worden gewassen, gemalen en geperst tot sap.
  • Het sap wordt in een centrifuge met zeer grote snelheid rondgeslingerd. De grove bestanddelen verdwijnen op die manier uit het sap.
  • Het sap wordt gepasteuriseerd: zo kan het ten minste 1 jaar worden bijgehouden.
  • Onmiddellijk na de pasteurisatie wordt het appelsap in de gebruiksvriendelijke Saptap-boxen gegoten.
  • U hebt de Saptap®-box helemaal leeggedronken? Dan levert de verpakking u héél weinig afval op, omdat het volledig recycleerbaar is.

Het resultaat:
Heerlijk appelsap zonder additieven, kleurstoffen of toegevoegde suikers in een leuke verpakking. Bovendien bevatten appelen antioxidanten die de celveroudering tegengaan. Voor één liter troebel appelsap wordt 1,8 kg appelen gebruikt.
Eén glas appelsap = twee appels.